dinsdag 18 april 2017

De favoriete festival outfit van May

Het festival seizoen komt er weer aan! Als ik aan het ultieme festival denk, dan komt Coachella toch wel als eerst bij mij op. Elk jaar struinen celebrities, it girls, bloggers en andere fashionable meiden door de Colorado Desert in Californië. Mijn outfit dit keer is daarom ook hierop geïnspireerd.

nelson-blog-nelson-de-favoriete-festival-outfit-van-may-2.jpg Natuurlijk gaat het tijdens een festival om de muziek en de vibe van het evenement. Met mijn persoonlijke muzieksmaak en stijl zou ik zeggen dat ik in het rijtje Pinkpop, Lowlands en waar Rock muziek wordt gedraaid passen. In de zomer ga ik helemaal full on Bohemian stijl met prints, lagen en jaren 70 invloeden. En wat past er dan het beste bij dan een paar toffe cowboy boots om deze looks mee af te maken.

Het fijne aan deze laars is dat je geen rekening mee hoef te houden dat hij netjes blijft. Vaak heb je bij laarzen dat als ze vies worden je ze altijd wel goed schoon krijgt en er vaak nog wat toffer uitzien. Aangezien ik veel met prints werk in de zomer, vaak bloemenprints zoals mijn look in het Nelson Magazine, is het mooi dat de laars iets grofs heeft. Vooral de kleur van deze boots past goed bij alle aardtinten die in mijn outfits terugkomen. Ook al ga ik voor een simpele look met een basic t-shirt en een spijkershort de laarzen maken het echt af naar mijn idee! Het zet gelijk de toon dat je voor een stoerdere look gaat en klaar bent om te rocken! 

Geschreven door

May

May

Blogger