dinsdag 18 april 2017

De favoriete festival outfit van Laura

Het festivalseizoen is weer officieel van start! En daar horen natuurlijk goede festival looks bij met alles erop en eraan. In het Nelson Magazine hebben jullie al een voorproefje gehad van mijn festival look en ik vertel jullie daar graag meer over.

nelson-blog-nelson-de-favoriete-festival-outfit-van-laura-2.jpg Een festival kan voor mij niet zonder leren jasjes, franjes, denim en blousjes. Dat zijn eigenlijk altijd de basics die ik bij me heb qua kleding. Om dit goed te combineren heb ik vaak drie verschillende schoenen bij me: laarsjes, Converse en een goed paar sandalen. Ik heb het hier dan natuurlijk wel over een meerdaags festival! Sandalen zijn altijd de grootste uitdaging qua styling, maar ook wel heel comfortabel als het eenmaal geslaagd is. Wat is er nu fijner dan vanuit je tentje meteen in een goed paar Birkenstocks te stappen?

Birkenstocks zijn niet alleen handig, ook het draagcomfort is bij de meeste wel bekend; heerlijk! Niet bekend mee? Dan raad ik je zeker aan een Nelson winkel in jouw buurt op te zoeken en een paar te passen. Je bent meteen om. Qua kleur ben ik voor zwart gegaan. Zwart is altijd goed en makkelijk te combineren. Fijne bijkomstigheid; worden ook niet zo snel vies op een festival!

In deze look heb ik de Birkenstocks gecombineerd met basics; denim, een leren jasje en een blousje. Ook met shorts gaan de Birkenstocks goed samen en daarnaast zijn ze ook leuk te combineren met een all black look. Denk bijvoorbeeld aan een simpel zwart jurkje, grote riem erop en een zwart leren jasje. Ready to party! 

Geschreven door

Laura

Laura

Blogger