maandag 9 juli 2018

De comeback van Skechers D’Lites!

Als we één opvallende trend van 2018 zouden moeten noemen, dan is het de ‘ugly shoe’ trend. Badslippers, platform sandalen en chunky sneakers zijn volop te vinden aan de voet van menig influencer, fashionista of celebrity. You hate it or you love it, maar vrijwel ieder modemerk heeft inmiddels wel een paar ugly shoes in de collectie.

Écht nieuw is deze trend eigenlijk niet, want samen met de terugkeer van mom jeans, heuptasjes en mini zonnebrillen is het één van de vele 90’s modetrends die een comeback maakt. Modehuizen als Balenciaga en Louis Vuitton speelden hier afgelopen jaar op in en showden hun ‘dad sneakers’ op de catwalk. Maar ook de merken die tijdens de 90’s hun dad sneakers presenteerden zijn natuurlijk niet stil blijven zitten…

Deze maand lanceert het in 1992 opgerichte Skechers namelijk de vernieuwde versie van de populaire D’Lites! Herken je ze nog? De grote sterren van toen (we noemen een Britney Spears, Christina Aguilera) waren het gezicht van de campagne. Anno 2018 is het Camila Cabello, bekend van haar hit Havana, die terug te zien is in de campagnes.
De Skechers D’Lites van toen zijn verbeterd en voorzien van de Air-Cooled Memory Foam binnenzool die je kent van andere Skechers sneakers. Met hun sportieve uiterlijk en chunky profielzool zijn ze een echte musthave en passen ze wederom perfect in de ‘ugly shoe’ trend van nu.

Je shopt ze vanaf nu in diverse Nelson winkels en natuurlijk nelson.nl!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer