maandag 21 januari 2019

Comfortabele Blue Monday

Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar. De gezellige dagen van december zijn voorbij, het weer buiten is donker, nat en koud. De goede voornemen beginnen te kantelen en de warme, lange zomerdagen zijn nog ver weg. Kortom, een hele zware dag maar gelukkig is het maar één dag in het jaar! Voel jij je ook een beetje blue? Dan gaan we jou maandag eens in de watten leggen met warme sloffen en comfortabele schoenen!

Comfortabel de dag door
Voor de mensen die helaas op deze maandag weer gewoon zoals iedere dag aan het werk moesten, trek dan deze ochtend een paar aangename Eccoschoenen aan. Met het zachte leer, de juiste demping en een goed voetbed moet jij zonder hier over te moeten klagen de dag wel door komen! Hoe fijn is dat en dat op deze maandag. Daarnaast heeft Ecco een breed assortiment van pumps, lakschoenen tot stevige wandelschoenen. Voor iedereen een bijpassende Ecco.

Frisse neus
Naast de schoenen van Ecco kan je jou dag ook zeer comfortabel doorbrengen op een paar Ara, Gabor of Rieker schoenen. Perfect als je op deze sombere dag even een frisse neus buiten de deur wil halen. Trek je collega’s in de pauze van hun stoel en stel jezelf bloot aan een goeie dosis zon. De beweging en het zonlicht voorkomt namelijk een depressief gevoel. Dankzij jullie wandeling maken je hersenen weer een extra lading geluk ‘s hormoon aan.

Sloffen
Na deze dag waar je misschien jezelf wel doorheen hebt moeten slepen, ben je dan nu eindelijk thuis. Nu is het tijd om op de bank neer te ploffen met een paar warme pantoffels. De sloffen van Warmbat Australia,Shepherd en Sorel zijn hier zeker voor geschikt. Daarnaast hebben de pantoffels van Shepherd en Warmbat Australia vrolijke kleurtjes die direct de boel goed opvrolijken!

Zijn jou schoenen nog niet Blue Monday proef, kom dan langs in de winkel of neem een kijkje op onze website.

Geschreven door

Melissa

Blogger, Medewerkster Nelson Dronten