donderdag 8 december 2016

Comfortabel de feestdagen door!

Met de feestdagen voor de deur, begint ook het plannen van een perfecte, feestelijke outfit. In eerste instantie wordt bij de feestdagen gedacht aan: jurkjes in combinatie met pumps of andere hakken. Echter bestaan deze dagen vaak ook uit bezigheden als koken, hapjes rondbrengen, gasten entertainen en feesten tot in de late uurtjes. Hakken en pumps gaan helaas vaak gepaard met ongemak, pijntjes en blaren, auw! Dus waarom dit jaar niet voor de combinatie comfort en chique gaan?

Nelson verkoopt dit seizoen veel chique sneakers, die je outfit voor de feestdagen helemaal af maken. Zo kun je kiezen tussen merken als: La Strada, Nelson, Ara, Remonte, Gabor, PS Poelman, Ecco, etc. Je kunt de sneakers combineren met een mooie pantalon of broek, en hier een blouse of blazer op dragen. Dit zorgt voor een stoere feest look! Echter is het ook hartstikke leuk om je sneakers eens te combineren met een rok of jurkje. In combinatie met een donkere panty of grove maillot maak je de outfit vrouwelijk, elegant en minder doorsnee dan met een pump of laarsje. Zo zie jij er tijdens de feestdagen dus super modieus uit!

De sneakers die Nelson verkoopt hebben fijne, dempende zolen en een goed voetbed. Waardoor je het heel de dag op deze schoenen uit kunt houden. Veel van deze sneakers hebben details als lakleer, glitters, printjes, zilver of goud. Dit maakt de schoenen hartstikke feestelijk en elegant! Wanneer de feestdagen afgelopen zijn, gaan pumps of hakken vaak langdurig terug de kast in. Dat is met chique sneakers natuurlijk helemaal niet nodig! Zo kun je ze gemakkelijk onder je nette werkkleding dragen of meer casual combineren met een jeans. Gegarandeerd veel kilometers, dus!

nelson-blog-nelson-comfortabel-de-feestdagen-door-2.jpg nelson-blog-nelson-comfortabel-de-feestdagen-door-3.jpg

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan