dinsdag 15 december 2015

Comfort & Style

Comfortabel lopen en er toch een beetje stylish uitzien? Dat kan! Hoewel comfort schoenen vaak nog worden geassocieerd met klassieke modellen is dit al lang niet meer het geval. Verschillende comfortmerken hebben een inhaalslag gemaakt qua modellen en het statement ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ is op het gebied van schoenen dus voorgoed voorbij! 

The best of both worlds gecombineerd zou bijna te mooi zijn om waar te lijken, maar niets is minder waar. De merken Ecco, Ara en Gabor, echte comfortmerken, hebben ontzettend leuke en stylish modellen in hun collecties! 

Zo vindt je bij deze merken bijvoorbeeld vlotte enkellaarsjes en sportieve sneakers. Het voordeel van deze schoenen is dat ze bijna altijd van leer zijn gemaakt en dus kwalitatief ontzettend goed zijn. Leer vormt door het dragen naar de voet, waardoor de pasvorm nog beter aansluit voor nog meer comfort! 

Ook werkt Ecco met een zogenoemde ‘shock point’ in de zolen van de schoenen. Dit zorgt ervoor dat de zool de klappen opvangt tijdens het lopen en niet de voeten. Dit heeft Ecco ook doorgevoerd in zijn speciale high-heel comfort lijnen, waardoor je gemakkelijk een hele dag op hakken kunt rondwandelen zonder pijn in de voeten. Ideaal! 

Om het doel van de optimale pasvorm voor de beste comfort na te streven, werkt Ara met breedtematen in zijn modellen. Dit zorgt voor de beste pasvorm voor iedere voet! Geen schoenen meer uitlopen, maar aantrekken en weglopen!

Comfort is tegenwoordig dus niet alleen meer klassiek, maar juist ontzettend stylish en modern! De beste kwaliteit, comfort en style worden tegenwoordig met gemak met elkaar gecombineerd. Het afwegen van opties is dus niet meer nodig! 

Ben je er nog niet helemaal uit welke pasvorm of welk model geschikt is voor jou? Kom dan gezellig langs in een van de Nelson winkels om de collecties te bekijken en natuurlijk het beste advies! 


nelson-blog-nelson-comort-style-2.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag