woensdag 10 mei 2017

Butterfly Twists

Niet iedereen is een geboren hakken-drager. Waar de één gemakkelijk weg huppelt op een stel stiletto’s, wankelt de ander al bij het aantrekken. Zo ervaarden ook de mannen van Butterfly Twists. Mannen?! Ja. En ze kwamen met een fan-tas-tisch idee.

De weddenschap
Het begon allemaal in 2007. Twee broers en twee van hun oudste vrienden hielden een weddenschap. De verliezer zou tijdens een avond stappen een paar stiletto’s van 15 cm dragen. Ze zeggen wel eens dat je eerst in iemand ander z’n schoenen moet hebben gestaan om iets te begrijpen... En zo bedachten de mannen dat dit anders zou moeten kunnen, uit solidariteit naar de vrouw. De mannen vonden dat er een stijlvolle schoen moest komen die een goede avond uit niet zou verpesten.

Butterfly Twists was geboren!
Daarom ontwikkelden ze een schoen die niet alleen hip, maar ook comfortabel en flexibel was. Schoenen voor vrouwen met een druk leven, die snel moeten kunnen schakelen. Al snel vormde zich daar de eerste collectie en inmiddels vind je in de Butterfly Twists collectie diverse fijne modellen, waaronder ontzettend leuke ballerina’s!

In de collectie vind je diverse vrolijke prints en kleuren, waardoor je ze gemakkelijk matcht met iedere party outfit. Maar ook naar kantoor zijn deze ballerina’s een prima alternatief voor pumps of veterschoenen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens super praktisch! Door ze op te rollen stop je ze eenvoudig in je handtas en haal je ze zo tevoorschijn wanneer de blaren op de loer liggen. Nooit meer op blote voeten naar huis na een (iets te) gezellige avond!

Shop de Butterfly Twists modellen in één van de Nelson winkels of bekijk de collectie online en kies direct jouw favoriet.

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer