donderdag 16 januari 2020

Blue Monday

Wat is nou de beste remedie tegen een treurig, neerslachtig en/of weemoedig gevoel? Nieuwe schoenen shoppen natuurlijk! Blue Monday is zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. In deze blog laat ik je, om in het thema te blijven, de leukste blauwe schoenen zien die wij momenteel in de collectie hebben, die jou op deze dag zeker weten opvrolijken!

Begin de week goed met deze elegante su├Ęde enkellaarsjes van Nelson, inclusief vrouwelijk hakje. Als je er helemaal een feestje van wilt maken kun je gaan voor deze schitterende lakleren statement pumps. Deze hakken zitten ook nog eens voor een leuk prijsje in de Sale. Ga je liever voor een comfortabele instapper? Kom dan stralend op je werk aan met deze mooie gedetailleerde loafers van Ara.

Heb je zin om een frisse neus te halen op deze maandag? Ga er dan op uit met een paar fijne sneakers. Wandelen ontspant en door te bewegen maak je het gelukshormoon aan. Van deze unieke Converse gympen met rode hartjes word je nog eens extra blij. Ook deze klassiekers van Clarks zien er fantastisch uit en zorgen met hun rubberen zool voor flexibiliteit en oneindig draagcomfort.

Als er tot slot een paar blauwe schoenen uit onze collectie moet worden uitgelicht, zijn het deze van Sendra. Deze stoere, trendy cowboylaars van dit geweldige merk is een item dat je gewoon wil hebben. De fleurige luipaard print, de mooie kwaliteit, het comfort. Deze laarzen zijn het allerbeste medicijn tegen Blue Monday.

Mocht je het er nou wel moeilijk mee hebben dat eventuele goede voornemens tot dusver zijn mislukt, dat vakanties ver weg lijken, dat de dagen nog donker zijn of dat het simpelweg maandag is? Dan kan je altijd nog stiekem deze dag ontwijken door binnen te blijven en lekker met een paar van onze favoriete pantoffels, deze Shepherds, op de bank te blijven zitten. Netflix aan en vanaf dinsdag ga je er wel weer tegenaan!