maandag 16 januari 2017

Blue Monday

Vandaag is het de meest deprimerende dag van het jaar; Blue Monday. Volgens de Britse psycholoog, Cliff Arnall, voelen de meeste mensen zich treurig of neerslachtig op de maandag van de laatste volle week van januari. Dit zou komen doordat goede voornemens alweer aan de laars gelapt zijn, de warme, zwoele zomerdagen nog zo ver weg lijken en maandag de eerste dag van de werkweek is. Kortom, een hele zware dag voor ons allemaal dus! Tijd om deze donkere maandag eens wat op te vrolijken met wat schoenen en sloffen… 
Om te beginnen mogen je schoenen vandaag lekker kleurig zijn! De dagen zijn al donker, grauw en somber genoeg. Zo bieden merken als Ecco, Gabor, Dr Martens en Clarks schoenen aan in allerlei vrolijke kleurtjes. Van babyblauw tot felrood, van sportieve sneakers tot elegante hakken. De rest van de outfit kun je het best een beetje neutraal houden, waardoor je schoenen extra opvallen. 
Deze maandag beloofd het ook koud te worden en de temperaturen zullen niet ver boven het vriespunt komen. Wanneer je het koud hebt, heeft dit invloed op je gemoedstoestand. Je wordt dus vrolijker met een paar warme schoenen aan je voeten! Gelukkig zijn er bij Nelson voldoende schoenen te vinden met een lekkere warme voering. Dit maakt jouw sombere, koude dag toch een stuk aangenamer. Zoek voor merken als: Ecco, Hobb’s, Aqa of Timberland om je voeten op de juiste temperatuur te houden.
Wil je toch toegeven aan de grauwe, sombere Blue Monday? Plof lekker op de bank met een kop thee en wat lekkers. Een paar heerlijke pantoffels kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Zachte, warme pantoffels zullen ervoor zorgen dat je je helemaal comfortabel en op je gemak voelt. Kies een paar uit met een leuke kleur of printje, voor een vrolijke touch. Nelson, Shepherd en Warmbat bieden zeer comfortabele pantoffels die jou door deze depressieve dag heen zullen helpen. Kom maar op, Blue Monday! 

nelson-blog-nelson-blue-monday-2.jpg

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan