Bags, bags, bags!

Tassen. Hetgeen waar een vrouw naast schoenen nooit genoeg van kan hebben. Dit seizoen zijn er een heleboel leuke trends op tassengebied gesignaleerd en laat Nelson nou net een geweldige collectie aan tassen hebben binnengekregen. Want zeg nou zelf, bij een mooi paar schoenen hoort natuurlijk ook de perfecte tas om je look helemaal mee af te maken!

Net als bij schoenen speelt de gelegenheid bij tassen een belangrijke rol. Voor een avondje stappen kies je eerder voor een handig schoudertasje dan voor een grote shopper. Supertrash biedt veel verschillende modellen, zodat er altijd wel een passende tas te vinden is voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke clutch, een handige shopper of juiste een speelse bucket bag.

Naast het afstemmen van je tas op de gelegenheid, wil je natuurlijk ook dat de tas je look helemaal afmaakt. Leuk je all black outfit op door middel van een tas als echte eye catcher of houd je look lekker rustig en neutraal door voor een zwart exemplaar te kiezen.

Als je je tas eenmaal hebt gekozen is het ook altijd fijn als deze tegen een stootje kan. Of de tas nu volledig van leer is of niet, het is altijd goed deze in te sprayen met een combinatiespray van Bama. Doe dit net als bij schoenen eenmaal in de twee weken bij dagelijks gebruik. Op deze manier is je geliefde tas altijd beschermd tegen vocht en vuil en gaat ‘ie nog langer mee.

De brede collectie tassen van Nelson biedt allerlei mogelijkheden en is nu verkrijgbaar in de winkels en online! Bags and shoes are a womans best friends!

nelson-blog-nelson-bags-bags-bags-2.jpg

nelson-blog-nelson-bags-bags-bags-3.jpg