dinsdag 15 augustus 2017

Back to school met Nelson!

De zomer vakantie is alweer bijna voorbij. Dit betekent dat de kinderen weer naar school gaan! Daarom zijn een paar nieuwe schoenen voor aankomend schooljaar natuurlijk niet verkeerd. Ik heb een selectie gemaakt van een aantal leuke, comfortabele kinderschoenen. Laat je inspireren!

Sandalen
Als eerste kunnen een paar open schoenen niet missen in de kast wanneer de temperaturen nog wat hoger zijn. In de klaslokalen is het vaak nog warmer. Kies daarom voor een paar stevige sandalen, zoals een van deze Teva’s voor jongens of meisjes. Door de stevige zolen en bandjes blijven de sandalen goed aan de voet zitten en zijn het ideale schoenen om lekker op buiten te spelen in de pauzes. Zijn deze helemaal vies wanneer de kinderen thuiskomen? Spoel ze dan even af onder de kraan. Super handig!

Skechers Energy Lights
Sneakers met een lichtgevende zool, je hebt er vast weleens iemand mee voorbij zien komen. Van reclames op tv tot in de reclamefolders van speelgoedwinkels, overal kom je deze schoenen tegen. Ook Skechers gaat mee met deze trend. Wij bieden een paar hoge en lage uniseks sneakers aan, in het wit en in het zwart. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren en wanneer het donker is steel jij de show! Je kunt de sneakers instellen op 11 verschillende standen, en de schoenen kunnen tot 6 uur lang achter elkaar branden. De schoenen dienen opgeladen te worden doormiddel van de bijgeleverde USB-kabel. Gymschoenen
Niet te vergeten! Een paar nieuwe gymschoenen in de juiste maat. Waarschijnlijk past jou kind die van vorig jaar al niet meer. Rucanor heeft een paar lekkere gympen met klittenband sluiting. Ideaal om snel los en vast te maken voor en na de gymles. De schoen is uitgevoerd in canvas en dus lekker luchtig. Tot en met week 38 heeft Rucanor een leuke actie: je betaald nu €12,50 in plaats van €14,99 voor een paar leuke gymschoenen. Dat is mooi meegenomen!

Bekijk hier de hele collectie kinderschoenen.

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp