dinsdag 10 november 2015

Back in town: Cognac!

Denk je bij cognac aan sterke drank? Dan zit je bij ons aan het verkeerde adres, want het gaat over kleur! Cognac is een bepaalde bruintint, die sinds dit najaar weer helemaal back in business is. Een aantal jaar was deze kleur niet meer in, maar tijden veranderen. En hoe! Cognac is dé kleur voor het komende seizoen en zorgt voor een echte seventies vibe, een trend die je nu veel ziet. Voor de komende maanden zie je veel laarsjes in deze mooie tint.

De ultieme najaarskleur
Hoewel cognac een opvallende kleur is, is het niet moeilijk om het te stylen. In principe past cognac bij een hoop kleuren! Zwart is altijd goed. Ook herfsttinten als bordeauxrood, emerald groen, koperoranje en okergeel combineren goed en zijn de modekleuren van komend seizoen. Maar ook beige, crème en goud staat mooi bij cognac. Deze kleuren zorgen voor een wat luxere uitstraling van je outfit. Ook past een donkere skinny jeans goed bij een paar cognackleurige laarsjes. 

Zó 2015!
Een paar cognackleurige schoenen zijn helemaal on trend en geven je outfit een oppepper. Kortom, cognac is jouw new best friend! Bij Nelson is er een ruime keuze aan de mooiste cognackleurige schoenen, dus neem snel een kijkje in de winkel of shop online op Nelson.nl.


nelson-blog-nelson-back-in-town-cognac-2.jpg

nelson-blog-nelson-back-in-town-cognac-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan