dinsdag 16 februari 2021

5 tips: zo scoor je de beste items in de SALE

Inmiddels is de Sale alweer een tijdje aan de gang, wat betekent dat de items steeds goedkoper worden. Tijd om je slag te slaan dus! Maar hoe zorg je er nu voor dat je de beste items scoort en geen miskopen doet? Hierbij de 5 gouden tips!

1.Scan je kast
Bekijk wat je al hebt en wat je echt nodig hebt. Maak een lijstje en verdeel dit in seizoenen. Kom je tot de conclusie dat je voor de zomer veel minder hebt dan voor de winter, dan is het misschien tijd voor een paar leuke sneakers of sandaaltjes. Zo voorkom je dat je voor de 5e keer in een jaar weer met een paar veterboots thuiskomt die exact op z'n voorgangers lijkt.

2.Bedenk bij welke outfits je nog schoenen zoekt
Mis je nog schoenen voor bij dat ene leuke jurkje of trendy comfy set? Scoor een paar leuke boots of sneakers in de sale voor een leuke prijs!

3.Check de trends van het nieuwe seizoen
Wat we veel gaan zien aankomend seizoen zijn onder andere nude en aardetinten (ton sûr ton). Kijk of je een paar leuke stappers kunt vinden in een trendy kleur. Zoek dus van te voren goed uit wat de trends zijn, zodat je precies weet waar je naar moet zoeken.

4.Check of je nog nieuwe basics nodig hebt
Elk jaar zien we nieuwe trends, maar een aantal basic schoenen blijven onmisbaar. Denk aan: enkellaarsjes, witte sneakers, zwarte boots en een paar fijne pumps. Dit zijn items die we voorlopig nog wel zullen zien en daarom zijn ze een goede investering, zeker als je ze in de Sale kunt scoren!

5.Maak gebruik van de "verlanglijst functie"
Door op het hartje bij de schoenen die je leuk vindt te klikken, voeg je ze toe aan jouw favorieten. Zo heb je dus een lijstje gemaakt met de leukste schoenen uit de Sale. Schrap hierna net zo lang tot er 1 of 2 items overblijven, en wees kritisch. Bestellen maar!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp