donderdag 29 oktober 2020

3x waarom ECCO niet in jouw schoenencollectie mag ontbreken

ECCO saai en meer iets voor je vader of oma? Think again! De nieuwe ECCO najaarscollectie bevat alle trends die je op dit moment in de kast moet hebben staan. Daarbij zitten de schoenen ook nog eens boordevol techniek. Dát klinkt dan misschien wel een beetje saai, maar het grote voordeel dat jij hiervan hebt, is dat ze gewoon ontzettend lekker zitten. En daar kan niemand iets op tegenhebben, toch? Wij geven je drie redenen waarom ECCO niet in jouw schoenencollectie mag ontbreken.

1. On trend

Van stoere workerboots zoals de TREDTRAY en chelseaboots zoals ELAINE, tot aan casual sneakers zoals de ST.1. Je kunt het zo gek niet bedenken of ECCO heeft het. En wat dacht je van de stijlvolle SHAPE laarsjes waarmee je gegarandeerd jaloersmakende blikken krijgt, omdat jij wél de hele dag op die hoge hakken kunt blijven lopen zonder aan het einde van de dag naar je voordeur te strompelen?

2. Lekker duurzaam

Duurzaam is het sleutelwoord van deze tijd. Wist je dat ECCO wereldwijd zijn eigen leerlooierijen heeft, waaronder één in het Brabantse Dongen? Hier werken ze alleen met de beste grondstoffen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. En met behulp van diverse eco-innovaties zoals hun waterbesparende DriTan™ technologie wordt er alles aan gedaan om zo veel mogelijk te besparen op het gebruik van energie en water.

3. Knap staaltje techniek

En dan de techniek. Niet heel sexy, maar het zorgt er wél voor dat jij je boots niet eerst dagenlang met blaren hoeft in te lopen. Om de meest comfortabele schoenen te ontwikkelen, gebruikt ECCO unieke innovaties zoals de Fluidform™ en SHOCK THRU technieken die zorgen voor het beste draagcomfort. Kern van deze technieken is steeds dat ze de rondingen van je voet volgen om elke stap die je zet te verbeteren.

Nog steeds niet helemaal overtuigd? Pas een paar ECCO’s en de kans is groot dat je ze niet meer uit wilt trekken.

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer