donderdag 5 juli 2018

3 paar praktische kinderschoenen voor op vakantie

De zomervakantie staat voor de deur en de kans is groot dat de meeste vakanties al zijn geboekt. Om inpakstress te voorkomen is een goede voorbereiding het halve werk. Niets is vervelender dan last minute nog op zoek moeten naar een paar schoenen. Voor kinderen is het niet alleen belangrijk dat de schoenen goed zitten, maar ook het praktische is belangrijk. Vaak moet er al genoeg worden meegenomen op vakantie, dus drie paar schoenen waar je alle kanten mee op kan is ideaal. Met deze drie paar schoenen zitten jouw kids de hele vakantie goed!

nelson-blog-nelson-3-paar-praktische-kinderschoenen-voor-op-vakantie-2.jpg Sneakers
Het eerste paar wat natuurlijk onmisbaar is op vakantie zijn de sneakers. Ze zijn niet alleen comfortabel en licht qua gewicht om mee te reizen, maar ze zijn natuurlijk ook lekker stevig als er wat kilometertjes worden gelopen op vakantie. Verder staan ze natuurlijk ultiem zomers en lekker sportief. Ga bijvoorbeeld voor de witte variant van Orange Babies voor de meisjes. Deze sneakers passen echt overal onder en ze zijn ook nog eens in de sale. Voor de jongens zijn Converse All Stars altijd goed en niet te warm.

Slippers/sandalen

Vervolgens mogen ook de slippers of sandalen niet ontbreken. Waarschijnlijk staan de dagjes strand of de bezoekjes aan het zwembad al gepland en dan is niets makkelijker om een paar slippers of sandalen aan te schieten. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook lekker luchtig aan de voetjes. Musthave badslippers zijn die van Havaianas. Voor iets meer stevigheid zijn de sandalen van Birkenstock altijd goed.

Instappers
Ook een paar instappers zijn nooit weg. Voor een avondje in het restaurant of naar een leuke show zijn deze schoenen niet alleen comfortabel, maar ook nog eens netjes. Clic! heeft een hele schattige variant in de collectie voor de meisjes en voor de stoere jongens zijn de schoenen van Munich een musthave. Een ander bijkomend voordeel is dat de kids ze tijdens het spelen lekker makkelijk zelf aan en uit kunnen trekken!

Als deze drie paar schoenen in de koffer van je kids zitten ben je klaar om te gaan. De schoenen zijn geschikt voor iedere situatie en ben je overal op voorbereid. Het is op dit moment sale bij Nelson, dus grote kans dat je jouw favoriete paartje ook nog voor een leuk prijsje kan scoren. Alvast een hele fijne vakantie!

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag