Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Vionic schoenen kopen bij Nelson

Het verhaal van Vionic is allemaal begonnen bij podoloog Phillip Vasyli. Als onderzoeker naar de biomechanica van de voeten behandelde hij duizenden patiënten, van jonge kinderen tot amateurs tot professionele atleten. Dankzij zijn innovatieve oplossingen werd door vrienden en familie al snel de bijnaam 'geboren genezer' gegeven.

Uit zijn onderzoek blijkt dat veel behandelingen van orthopedische afwijkingen, zoals overpronatie, kostbaar zijn en veel tijd in beslag nemen. Hierdoor werd bij Vysili de passie ontwikkelt om orthopedische behandelingen toegankelijker te maken voor iedereen. Een idee voor een oplossing was er al snel: de creatie van de Orthaheel zool: de enige orthopedische zool wereldwijd die verkrijgbaar is zonder doktersrecept.

Dankzij jarenlange verfijning van de wetenschap achter Vionic schoenen is het merk erin geslaagd essentiële stabiliteit en de beste ondersteuning te bieden aan voeten met uiteenlopende problemen. De schoenen zijn allemaal gekeurd door podologen om de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit te kunnen blijven waarborgen.

Doorgaans worden orthopedische schoenen geassocieerd met schoenen die minder flatteus ogen. Voor Vionic schoenen is niets minder waar: de ondersteunende zolen zijn naadloos in alle trendy schoenen, sandalen en slippers verwerkt. Bekijk snel de damescollectie bij Nelson. Houd er rekening mee dat net als bij nieuwe steunzolen bij het dragen van Vionic schoenen ook wordt geadviseerd uw voeten langzaam te laten wennen aan de zool. 

 

Vionic schoenen bestellen

Bestel jij je Vionic schoenen vandaag nog? Dan heb jij ze de volgende dag al in huis! Bovendien betaal je bij een minimale besteding van €39,95 geen verzendkosten. Is jouw bestelling uiteindelijk toch niet naar wens? Retourneer je schoenen dan gemakkelijk en gratis in één van onze ruim 100 winkels

Filters