Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Nike sneakers online bestellen

Nike staat natuurlijk vooral bekend om haar sneakers. Bij Nelson vind je een ruime collectie voor zowel dames en heren als jongens en meisjes. Door de variatie aan kleuren en materialen zit er altijd een passend paar voor je bij! Je hebt keuze uit zowel hoge- als lage sneakers waardoor je ze in de zomer maar ook zeker in de winter kunt dragen.Door de jaren heen is Nike uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste en populairste sportmerken. Naast de bekende sneakers vind je in de collectie ook badslippers van Nike. Handig voor op vakantie, op het strand of misschien gebruik je ze wel voor in huis! Bekijk het aanbod aan diverse modellen en kies jouw favoriet!

Ben je op zoek naar ander soort sneakers? Dan kun je ook eens een kijkje nemen in de collectie van Puma, Skechers of Vans.

Nike sneakers kopen


Heb je jouw favoriete Nike sneakers gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk via Nelson.nl of kom langs in één van onze winkels. Hier kun je jouw schoenen eventueel ook gratis omruilen of retourneren als je niet helemaal tevreden bent. Via de webzuil in de winkel bestel je dan eenvoudig een nieuw paar!

Filters