Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

S.Oliver schoenen vinden hun oorsprong in Duitsland waar het merk in 1978 is ontstaan. Het merk begon met het verkopen van één enkele vrouwencollectie en sindsdien is het merk zich gaan uitbreiden over heel Europa en is ook het assortiment verbreed. Naast S.Oliver schoenen, verkoopt het merk ook parfums, brillen, sieraden en horloges.

S.Oliver schoenen kenmerken zich door de hippe, maar vooral ook door de sportieve uitstraling van de schoenen. Ook zijn deze schoenen vaak voorzien van een printje en voorzien van een leuk detail. Zo zie je vaak op hakken of op de wreef een hippe print verwerkt. Andere details zijn een slangenprintje of een sportieve sleehak. Deze schoenen zijn daarom echte blikvangers voor onder je outfit!

s Oliver schoenen online kopen

Heb je een paar s.Oliver schoenen uitgezocht en een mooie tas toegevoegd aan je winkeltas? Dan kun je ze eenvoudig online bestellen. Mochten je schoenen toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze gratis retourneren bij één van de Nelson winkels. Er is dus altijd een winkel bij jou in de buurt. Bekijk daarom nu de collectie!

Filters