Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Rucanor is een merk van eigen bodem dat sportartikelen fabriceert. In de jaren ’50 richtte Jacob van Rijswijk het merk op in Rotterdam. Het merk is inmiddels enorm gegroeid en wordt door meer dan 3000 winkeliers in Europa verkocht. Bij Nelson vind je een ruim assortiment Rucanor schoeisel, bestaande uit onder meer slippers, sandalen en klittenbandschoenen. Dit schoeisel heeft als voornaamste kenmerk dat de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend is. Dit is één van de redenen dat Rucanor zeer populair is geworden. Bekijk nu het aanbod bij Nelson en zie wat Rucanor voor jou te bieden heeft.

Rucanor online bestellen

Één van de kenmerken van Rucanor is dat het aanbod altijd zeer divers is. Het aanbod varieert bijvoorbeeld van slippers tot sandalen en van klittenbandschoenen tot sportschoenen. Dit ruime en gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat je altijd wel schoeisel kunt vinden. Bekijk daarom nu het assortiment bij Nelson om te vinden wat je zoekt.

Rucanor Schoenen bestellen bij Nelson

Nelson heeft al jaren een ruim assortiment schoenen van hoge kwaliteit. Deze schoenen kunnen besteld worden in onze beveiligde betaalomgeving. Dit houdt in dat je kunt betalen via één van de gecertificeerde betaalmogelijkheden waardoor je geen risico loopt. Vervolgens stuurt Nelson je bestelling zo spoedig mogelijk op waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Bekijk daarom nu de collectie online of kom langs in één van de Nelson winkels.
Filters