Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Rohde is van oorsprong een Duits merk en maakt al meer dan 150 jaar schoenen. Het merk begon klein maar is met Erich Rohde aan het roer uitgegroeid tot een wereldmerk. Aan de hand van de jarenlange ervaring weet Rohde als geen ander hoe het kwalitatief hoogwaardige pantoffels, sloffen en slippers moet maken. Doordat er uitsluitend hoogwaardig materiaal gebruikt wordt hebben de pantoffels, sloffen en slippers een uitstekende pasvorm en een hoog draagcomfort. Deze combinatie valt bij veel mensen in de smaak en is daarom zeer populair. Nelson beschikt over een ruim assortiment Rohde schoeisel dat je eenvoudig kunt bestellen.

Rohde schoenen

Rohde staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit maar ook om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wat je budget ook is, Nelson heeft altijd een geschikt paar Rohde slippers, sloffen of pantoffels. Door het ruime assortiment is de kans bovendien groot dat je iets vindt wat aan jouw smaak voldoet. Bekijk nu de volledige collectie en laat je verassen:

 

De mooiste Rohde schoenen bestellen bij Nelson

Op het gebied van schoenen heeft Nelson precies wat je zoekt. Het assortiment is ruim en divers waardoor er altijd een geschikt paar schoenen voor je tussen zit. Wanneer je een bestelling plaatst kun je afrekenen in onze beveiligde betaalomgeving. Nelson stuurt de bestelling vervolgens zo spoedig mogelijk op zodat je snel kunt genieten van je nieuwe schoenen. Twijfel daarom niet en bekijk het assortiment bij Nelson.

Filters