Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Palladium schoenen kennen hun oorsprong in Frankrijk. In 1920 werd Palladium opgericht om banden te maken voor de luchtvaartindustrie. Sinds 1947 sloeg Palladium echter een andere weg in en begon met de productie van schoenen. Het idee was om Palladium schoenen te maken welke net zo kwalitatief hoogwaardig en stevig waren als hun banden. Voor de productie van Palladium schoenen gebruikten ze daarom hun expertise en kennis in rubber om schoenen te maken van uitzonderlijke kwaliteit en status.

Palladium schoenen online

Palladium schoenen zijn in hun 60-jarige bestaan altijd authentiek gebleven en hecht veel waarde aan moderne productie, premium materialen en pionerende stijlen. Met Palladium schoenen haal je schoenen in huis met een bijzonder rijk verleden. Palladium schoenen zijn daarnaast multifunctioneel, uiterst comfortabel en duurzaam. In de webshop van Nelson schoenen tref je een grote collectie Palladium schoenen in vele uitvoeringen en maten.

Palladium schoenen online kopen

PALLADIUM SCHOENEN ONLINE kun je gemakkelijk en zo voordelig als mogelijk bestellen in de webshop van Nelson. Wij bezorgen je Palladium schoenen zo snel mogelijk. Onze klantenservice staat ook altijd paraat om je te helpen met vragen en of opmerkingen. Bekijk rustig ons aanbod Palladium schoenen. Wij hebben zowel Palladium schoenen voor dames, heren als kinderen:

Filters