Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Pall Mall schoenen worden vaak omschreven als stoer. Daarbij komt dat de schoenen kwalitatief hoogwaardig zijn door dat er gebruik wordt gemaakt van materialen als rubber en leer. Dit heeft tot gevolg dat de schoenen lang mee gaan. De combinatie van stoere designs en kwaliteit maken Pall Mall schoenen zeer populair onder veel mannen. Twijfel niet en bekijk het assortiment bij Nelson om te kijken of er ook een stoer paar Pall Mall schoenen voor jou bij zit.

PME schoenen

Pall Mall schoenen, ook wel PME schoenen genoemd, zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten, kleuren en worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Door de ruime keuze heb je veel keuze en is de kans groot dat je een paar Pall Mall schoenen vindt die aan jouw eisen voldoet. Om een goed overzicht te krijgen van het assortiment kun je de volgende pagina’s bekijken:

 

Pall Mall schoenen online

Wanneer je Pall Mall schoenen bij Nelson bestelt weet je zeker dat je ze snel in huis hebt. Je hebt namelijk de keuze om de schoenen te laten bezorgen of om ze op te halen in één van de Nelson winkels. Verder is verzenden bij Nelson vaak gratis, wat scheelt in je portemonnee. Wacht daarom niet langer en bestel een mooi paar Pall Mall schoenen bij Nelson.

Filters