Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Nelson Home


Thuis is de plek bij uitstek om er gemakkelijk en comfortabel bij te lopen. En wat is er dan lekkerder dan na een lange dag op school of op het werk, een paar zachte pantoffels aan te trekken en je voeten te laten rusten? Shop daarom nu bij Nelson Home! 


Bij Nelson Home shop je pantoffels voor het hele gezin. Dit is ideaal, want zo ben je in een keer klaar met shoppen.  De pantoffels zijn voorzien van leuke printjes, maar ook neutrale kleuren en gemêleerde stoffen. Voor de allerkleinsten vind je in de Nelson Home collectie fijne pantoffels met een warme voering, die voorzien zijn van een handige klittenbandsluiting. Zo sluiten de pantoffels dus altijd goed aan op de voeten. Dezelfde warme voering is ook te vinden in de pantoffels voor dames en heren. Ben jij dus nog op zoek naar een paar comfortabele pantoffels voor de koude dagen? Dan zit je goed bij Nelson Home.


Nelson Home pantoffels bestellen


Heb je al een paar comfortabele pantoffels gespot in de collectie? Je bestelt ze dan gemakkelijk online bij Nelson. Vandaag besteld, is morgen in huis. 


Filters