Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Mondain Amsterdam schoenen kopen bij Nelson

Het Nederlandse merk Mondain Amsterdam bestaat sinds 2014. In de afgelopen jaren heeft het merk zich gevestigd als een sneaker merk dat staat voor fashion, kwaliteit en Amsterdamse streetstyle. Tijdens het productieproces wordt er veel aandacht besteedt aan het selecteren van de mooiste en fijnste materialen, vrijwel allemaal afkomstig uit Italië. Vervolgens worden deze materialen in de Portugese fabriek met de hand verwerkt tot verfijnde sneakers.

Een Mondain Amsterdam schoen reist dus heel wat af voordat het in de schappen van Nelson ligt. Reizen is ook een grote inspiratiebron voor de designers van deze sneakers. Het merk komt voort uit de vele reizen naar alle uithoeken van de wereld die zij hebben gemaakt. Dankzij de unieke plekken met ieder hun eigen lokale stijl en/of populaire merken, was er genoeg inspiratie om deze kleurrijke sneakers te creëren.

Iedere sneaker is aan de binnen- en buitenzijde voorzien van hoogwaardig leder. De sneakers hebben een rubberen loopzool waarbij je geniet van uitstekende grip dankzij een ribbelprofiel. Op dit moment shop je uitsluitend Mondain Amsterdam herenschoenen bij Nelson.

Mondain Amsterdam schoenen bestellen

Bestel vandaag nog jouw paar Modain Amsterdam schoenen voor 22:00 en ontvang deze bestelling morgen al in huis. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Zend deze dan zonder problemen gratis retour via een van de 100+ Nelson winkels

Filters