Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Lacoste schoenen online bestellen


René Lacoste was de tennislegende én oprichter van een groot modemerk: Lacoste! René was voortdurend op zoek naar comfort en elegantie en creëerde een indrukwekkende garderobe. Het merk Lacoste staat dan ook voor de moderne Franse stijl die geïnspireerd is op tennis en golf.

Kenmerkend aan Lacoste is de krokodil die verwerkt is in het logo. Maar waar komt deze vandaan? René Lacoste kreeg de bijnaam ‘krokodil’ van een journalist doordat hij voor een tenniswedstrijd grapte dat hij een tas met het motief van een krokodil zou kopen voor zijn coach als hij de tenniswedstrijd won. Door deze bijnaam ontstond in 1927 het beeldmerk van Lacoste welke je terug ziet op alle producten. Van tassen, tot kleding en ook schoenen! Sinds de vijftiger jaren werd Lacoste internationaal bekend en in 1985 lanceerde Lacoste de eerste tennisschoenen.

Waar het allemaal begon met stijlvolle sportkleding is het aanbod inmiddels flink uitgebreid met casual kleding en accessoires als tassen, parfum en natuurlijk schoenen! Bij Nelson shop je Lacoste sneakers voor heren van hoge kwaliteit. In de zomermaanden kun je bij Nelson ook terecht voor comfortabele slippers van Lacoste.

Lacoste sneakers en slippers bestellen


Ben jij ook fan van de Lacoste collectie? Bestel dan snel jouw favoriete paar op nelson.nl of kom langs in één van onze ruim 100 winkels.
Filters