Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Rits- en gelsloten boots voor kinderen


In de kindercollectie van Nelson vind je een ruim aanbod aan diverse soorten laarsjes en boots voor zowel jongens als meisjes. Niet alleen eenvoudige laarzen, maar ook hippe enkellaarsjes, stoere veterboots een comfortabele rits- en gesloten boots. Deze laatste zijn door de kinderen extra makkelijk zelf aan- en uit te trekken, wat ideaal is voor het buitenspelen in de buurt of op school.

In de kindercollectie rits- en gesloten boots vind je voor zowel jongens als meisjes stevige stappers van verschillende merken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Orange Babies voor mooie leren rits- en gesloten boots van hoge kwaliteit. Kies in de winter voor een variant met warme voering of draag een luchtigere variant in het voorjaar of de herfst. De verschillende merken hebben ieder hun eigen stijl, waardoor er voor iedereen een passend paar bij zit. Combineer jouw rits- en gesloten boots onder een stoere spijkerbroek. Meisjes kunnen de boots natuurlijk ook dragen met een vrolijke rok of jurk.

Rits- en gesloten boots bestellen


Heb je jouw favoriete paar gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk online via Nelson.nl. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, betekent morgen al in huis. Toch liever even passen in de winkel? Check de voorraad van jouw dichtstbijzijnde Nelson winkel dan direct online. Onze medewerkers helpen je uiteraard graag met het bepalen van de juiste schoenmaat. Kijk voor meer tips en informatie over kinderschoenen ook eens op het blog.

Filters