Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

JJ Footwear online bij Nelson
In 1921 richtte Johannes en Johannes van der Putten een schoenenmerk op. De combinatie van hun twee voornamen maakten uiteindelijk de naam van het merk: JJ Footwear. Al direct vanaf het begin stonden kwaliteit, pasvorm en comfort centraal in de productie van de schoenen. Tegenwoordig is JJ Footwear gespecialiseerd in het maken van laarzen voor elke kuit wijdte! Of je nu smalle, brede of extra brede kuiten hebt, bij JJ Footwear vind je een geschikte laars voor bij elke outfit.

Dankzij JJ Footwear shop je laarzen voor vrouwen van alle 'shapes and sizes'. Niet alleen de kuitmaat is daarbij belangrijk, ook houdt het merk rekening met de voet-, enkel- en instapmaat bij het creëren van het perfecte paar laarzen. Zo zijn de laarzen verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 43 en heeft elk paar een uitneembaar leren voetbed.

JJ Footwear online kopen bij Nelson
Elke vrouw is uniek en JJ Footwear weet dit ook. Met de laarzen wordt ideaal ingespeeld op het verzorgen van de beste pasvorm voor welke schachtbreedte dan ook. Nieuwsgierig geworden naar dit fijne merk? Je shopt de laarzencollectie nu bij Nelson online. De collectie bestaat uit casual, stijlvolle en eye-catcher laarzen zodat er genoeg keuze is voor elke gelegenheid. Bestel jouw favoriete paar nu online of kom langs in een van onze ruim 90 Nelson winkels!

Filters