Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

HUB schoenen kopen bij Nelson

HUB schoenen zijn ontstaan in 2004 door drie Nederlandse oprichters. Het unieke van Hub schoenen is dat deze schoenen de sfeer van de stad uitstralen. Een Hub staat voor een ontmoetingspunt waar voornamelijk jongeren samenkomen om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Onder meer de oprichters Huub van Boeckel en Tim Rompa waren altijd op plekken te vinden als centrale pleinen, parken en hippe tenten. De prikkels op een dergelijke hub wilden ze in hun schoenen verwerken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Hub schoenen straatschoenen zijn met modieuze aspecten. De ontwerpen zijn te scharen onder: actief, maar niet te sportief en de "clean look" met trendy accenten.

HUB schoenen online kopen


Hub schoenen zijn bedoeld voor alle hippe creatieve mensen van welke leeftijd dan ook. Hub schoenen vind je voordelig terug op de webshop van Nelson Schoenen. Met een grote collectie Hub schoenen in alle maten en soorten, hopen we je te kunnen inspireren in de zoektocht naar een geschikt schoenenpaar.

HUB schoenen bestellen


HUB schoenen bestel je dus bij Nelson de webshop. Je bestelling word zo snel mogelijk thuisbezorgd. Ruilen en retourneren is uiteraard ook mogelijk in een van onze ruim 100 winkels. Bestel direct jouw nieuwe paar Hub schoenen.

Filters