Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

HIP schoenen kopen bij Nelson

HIP schoenen is een Nederlands merk dat al ruim veertig jaar luxe schoenencollecties ontwikkelt met hoogwaardige materialen en een zeer goede pasvorm, wat vooral voor kinderen in de groei van groot belang is. En met succes want het merk HIP is inmiddels in vele landen een bekend begrip.

De schoenen van HIP vind je in een breed en variërend assortiment bij Nelson Schoenen. Shop bijvoorbeeld de meisjesschoenen, voorzien van opvallende dierenprints en accenten van glitter. Maar ook dejongensschoenen zijn dankzij stoere accenten helemaal van deze tijd. De schoenen onderscheiden zich van andere merken door de opvallende kleurcombinaties en trendy uitvoeringen. Dankzij het gebruik van Italiaans leder vormen de schoenen zich altijd mooi om de voeten van jouw kind.

Bekijk direct het gehele assortiment meisjesschoenen en bewonder de kleurige sneakers of kies voor een stoere en stevige boot voor optimaal loopgemak. Maar ook voor jongens is er genoeg keuze, zoals stoere boots met een gemakkelijke ritssluiting waardoor ieder kind zelfstandig zijn of haar HIP schoenen aan kan trekken. Niet op zoek naar een paar kinderschoenen? Ook voor dames bieden wij diverse modellen waar je direct weg van zult zijn.

HIP schoenen bestellen

Bestel jij je HIP schoenen vandaag nog? Dan heb jij ze de volgende dag al in huis! Bovendien betaal je bij een minimale besteding van €39,95 geen verzendkosten. Is jouw bestelling uiteindelijk toch niet naar wens? Retourneer je schoenen dan gemakkelijk en gratis in één van onze ruim 100 winkels.

Filters