Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Greve schoenen


Het merk Greve ontstond toen Hermanus Greve in 1898 besloot een schoenmakerij te starten. Vanaf het begin was zijn doel duidelijk: om de beste en meest stijlvolle schoenen van heel Nederland te maken. Sindsdien is Greve een kleinschalig, maar exclusief merk voor herenschoenen


Nog altijd wordt het merk Greve gerund door de familie Greve en de liefde voor het schoenmaken is duidelijk terug te zien in de Greve schoenen. Het merk is bekend geworden met de nette, stijlvolle herenschoenen die van ongekende kwaliteit zijn. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat Greve met dezelfde precisie als in 1898 haar schoenen maakt. De schoenen zijn alle uitgevoerd in hoge kwaliteit leer, waardoor deze uiterst comfortabel voelen bij het lopen. Het kalfsleer dat Greve gebruikt is namelijk afkomstig uit de Alpen, en is geheel egaal en vrij van krassen doordat het vee niet wordt omheind met prikkeldraad. Daarnaast geniet je ook van een optimaal voetbed, doordat veel stappen in het productieproces met de hand plaatsvinden. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat de Greve schoenen zijn voorzien van mooie details. En nog een leuk feitje: Greve heeft van prinses Beatrix een onderscheiding ontvangen als dank voor het jarenlange vakmanschap. Kies tussen Greve sneakers, veterschoenen, instapschoenen en nette schoenen.


Greve schoenen kopen bij Nelson


Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de Greve schoenen? Bij Nelson shop je elegante en stijlvolle schoenen voor heren in de collectie. Bestellen kan eenvoudig in de webshop. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis!


Filters