Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Giga kinderschoenen


GIGA Shoes is hét merk voor stoere, hippe meiden. Dit zie je dan ook direct terug in de collecties van het merk. De Giga schoenen zijn voorzien van de tofste prints en opdrukken waarmee jij echt een statement maakt op het schoolplein!


Niet alleen zien de Giga schoenen er trendy uit, ze zijn ook nog eens heel comfortabel om op te lopen. De ideale combinatie, toch? Dankzij het gebruik van sterke en soepele materialen, zoals leer, ben je de hele dag door verzekerd van loopcomfort en ondersteuning. Dat is natuurlijk wel nodig als je de hele dag aan het lopen, rennen en spelen bent. Daarnaast hebben ook alle Giga schoenen een uitneembaar voetbed, waardoor je de schoenen ook kunt dragen met je eigen (steun)zooltjes. Op deze manier loop je hoe dan ook, altijd met een aangenaam gevoel op jouw Giga schoenen. De Giga collectie is altijd geïnspireerd op de laatste trends, zodat jij er op en top trendy bijloopt. 


Giga online kopen bij Nelson


Kan jij niet wachten om op jouw nieuwe Giga schoenen rond te lopen? Bestel ze dan snel op Nelson.nl. Dankzij de snelle service hoef je nooit lang te wachten tot jouw pakketje wordt bezorgd.


Filters