Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!


G.H. Bass Weejuns


Het merk G.H. Bass werd in 1876 opgericht in Maine. George Henry Bass had namelijk een missie: om de beste, simpelste schoen te maken. Toen in 1936 de Weejuns loafer werd geïntroduceerd, zette het merk zich in een klap op de kaart. Een simpele loafer die voor elke gelegenheid gedragen kan worden. 


Inmiddels heeft het merk een smetteloze reputatie opgebouwd en dit is uiteraard niet voor niets; de Weejuns loafers zijn uiterst comfortabel om op te lopen en zien er zeer stijlvol uit. Waar vroeger de loafers wellicht een klassiek imago hadden, zijn ze tegenwoordig een item waarmee iedereen zijn eigen stijl kan laten zien. Een echt symbool voor zelfexpressie! Door de Weejuns bijvoorbeeld met opvallende sokken te dragen, worden de klassieke loafers ineens super trendy items. De veelzijdigheid van de Weejuns maakt ze dan ook zo geliefd bij mensen. Wist jij trouwens dat niemand minder dan Michael Jackson Weejuns Penny loafers droeg bij zijn allereerste Moonwalk optreden? 


Weejuns loafers kopen


Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze iconische loafers? Bij Nelson shop je de Weejuns snel en eenvoudig online. Vandaag besteld, is meestal de volgende dag al in huis. Shop daarom nu snel op Nelson.nl.


Filters