Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Cruyff sneakers online bestellen

Altijd al eens in de schoenen van Johan Cruyff willen staan? Dat kan, want bij Nelson shop je nu de schoenen van deze voetballegende! In de collectie vind je heel veel sportieve sneakers die je casual onder jouw favoriete outfit kunt dragen. Voor zowel dames als heren is er een divers aanbod aan kleuren en materialen. De schoenen kenmerken zich door de sportieve maar toch stijlvolle uitstraling. Naast sneakers shop je ook een aantal te gekke slippers in de Cruyff collectie!

Ga jij voor zwart, wit of juist een zomerse pastelkleur? In de Cruyff schoenencollectie vind je het allemaal. Ook kun je kiezen voor een mooie print of opvallende kleur en glansdetails die deze sneakers net dat beetje extra geven. Zo steel jij de show op de werkvloer, maar ook in je vrije tijd! Daarnaast zijn de schoenen uiteraard van hoge kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. We verwachten natuurlijk ook niet anders van een collectie die de naam van zo’n voetbalheld draagt!

Cruyff schoenen bestellen

Ontbreken de schoenen van Cruyff nog in jouw collectie? Kom dan langs in de winkel of bestel jouw favoriete model direct online op nelson.nl. En ben je na ontvangst toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw schoenen eenvoudig omruilen of retourneren bij een Nelson winkel in jouw buurt. Met meer dan 90 Nelson winkels zit er altijd wel eentje vlakbij!
Filters