Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Champion sneakers online bestellen


De oprichters van het Amerikaanse sportmerk Champion startten al in 1919. Het begon allemaal met joggingbroeken en sweatshirts van hoge kwaliteit, welke al snel de aandacht trokken van diverse sportcoaches. Doordat de kleding van Champion in de jaren ’90 gedragen werd door het NBA werd Champion een iconisch merk die NBA fans nog steeds zien als hét merk van die tijd. Later werd Champion de officiële sponsor van het beste USA Dream Team van de Olympische Spelen en dit zorgde voor een goede reputatie als autenthiek, atletisch merk in Europa.

Naast dat Champion vooral bekend is geworden om zijn sportkleding, mochten schoenen uiteraard niet ontbreken. Met de terugkomst van iconische merken uit de jaren ’90 is ook Champion terug van weggeweest. Verschillende (fashion)influencers omarmen het merk opnieuw en inmiddels is Champion weer veelvuldig te zien in het straatbeeld.

De Champion collectie bij Nelson bestaat uit diverse sneakers voor dames en heren. In de damescollectie van Champion vind je stijlvolle lage sneakers met de bekende ‘C’. De herencollectie bestaat uit zowel hoge- als lage sneakers in neutrale kleuren die je makkelijk matcht met iedere outfit.

Champion schoenen bestellen


Ook fan van Champion sneakers? Bestel ze dan eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels. Hier kun je jouw bestelling eventueel ook eenvoudig omruilen of retourneren.
Filters