Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

CAT Footwear schoenen kopen bij Nelson

In 1925 bundelde twee grote productiebedrijven hun krachten tot één grootmacht: Catterpillar Tractor Co. was geboren. Gezamenlijk veranderden deze innovatieve denkers de wereld door de bouw industrie compleet te hervormen. Ze braken regels en namen grote kansen. En zelfs wanneer mensen dachten dat hun ambities onmogelijk waren, bewezen ze hen ongelijk.

Krap een eeuw verder en Catterpillar is zich nog steeds aan het innoveren en uitbreiden. Ook de schoenen moeten eraan geloven en CAT Footwear is geboren. Begonnen met het vervaardigen van echte werkschoenen, is het merk inmiddels uitgegroeid tot gevestigd schoenenmerk die momenteel zijn eerste succesvolle stappen op het gebied van fashion maakt.

Dankzij de huidige trend van chunky, grove sneakers was de stap naar modeschoenen voor CAT Footwear snel gemaakt. De revolutionaire Intrudor sneaker uit de damescollectie is gebaseerd op de jaren 90 stijl en staat voor gedurfdheid, is dynamisch én authentiek. De dikke, rubberen platformzool is de eyecatcher die jij nodig hebt onder jouw outfit!


CAT Footwear schoenen bestellen

Bestel jij je CAT Footwear schoenen vandaag nog? Dan heb jij ze de volgende dag al in huis! Bovendien betaal je bij een minimale besteding van €39,95 geen verzendkosten. Is jouw bestelling uiteindelijk toch niet naar wens? Retourneer je schoenen dan gemakkelijk en gratis in één van onze ruim 100 winkels

Filters