Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Bobs schoenen kopen bij Nelson

 

Dat Bobs schoenen als pantoffels zitten is een gegeven: het is namelijk het kleine zusje merk van Skechers! In de zomermaanden zie je veel leuke en kleurrijke espadrilles, instappers en muiltjes terug in de Bobs collectie. Shop je in de winter, dan zal je genieten van warme en comfortabele pantoffels voor binnenshuis. Beide collecties uiteraard met hetzelfde fijne loopgemak!

Het mooie van de Bobs collectie is dat van iedere aankoop Skechers een ander paar doneert aan een kind in nood. Zo weet jij dat tegelijkertijd dat jij geniet van jouw nieuwe Bobs schoenen, op hetzelfde moment een kind blij wordt gemaakt met een sprankelend paar nieuwe schoenen. Inmiddels zijn er al meer dan 3 miljoen paar Bobs schoenen gedoneerd en het aantal blijft in rap tempo groeien.

Bekijk het hele assortiment Bobs damesschoenen en shop direct een paar leuke espadrilles of instapschoenen. Deze modellen zijn bijna altijd ontwikkeld uit een gemakkelijke textiele bovenlaag. Shop je een model uit de najaarscollectie, kies dan uit een warme boot of veterschoen. Daarnaast is in vrijwel ieder model de bekende Skechers Memory Foam binnenzool gebruikt. Geniet dus van optimaal comfort!

 

 

Bobs schoenen bestellen

Bestel jij je Bobs schoenen vandaag nog? Dan heb jij ze de volgende dag al in huis! Bovendien betaal je bij een minimale besteding van €39,95 geen verzendkosten. Is jouw bestelling uiteindelijk toch niet naar wens? Retourneer je schoenen dan gemakkelijk en gratis in één van onze ruim 100 winkels.
Filters