Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Online Björn Borg schoenen bestellen bij Nelson

De unieke stijl van de Zweedse sportman Björn Borg is de inspiratie voor het gelijknamige mode merk Björn Borg. Sinds 1989 kun je bij Björn Borg terecht voor diverse underwear en sportswear. Voor zowel dames, heren als kinderen vind je bij Nelson een ruime collectie Björn Borg schoenen in diverse kleuren en materialen.

Björn Borg staat bekend om zijn innovatieve en creatieve ontwerpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de collectie sneakers en enkelboots. Door kleurgebruik als bruin, grijs en donkerblauw zijn de modellen gemakkelijk te combineren bij al je outfits. Kies ’s zomers voor een sportieve lage sneaker en ’s winters voor een enkelboot met warme voering. Het hele jaar door heeft Björn Borg voor jou een passend paar schoenen!

Bjorn Borg kinderschoenen
Ook voor jongens en meisjes vind je bij Björn Borg stevige, sportieve sneakers een enkelboots. Doormiddel van handige ritsen kunnen de kinderen ze gemakkelijk zelf aan- en uittrekken en heb je geen last van vervelende veters. Door het stevige materiaal beschermen ze de voeten optimaal tijdens kou en regen, maar ook stoten en vallen!

Bjorn Borg schoenen online bestellen
Heb je je keuze gemaakt? Bestel je schoenen dan op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! Natuurlijk kun je je schoenen ook gratis laten bezorgen in één van onze winkels. Hier kun je je schoenen eventueel ook gratis omruilen of retourneren.

Filters