Maatregelen omtrent COVID-19 virus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus in onze winkels te voorkomen.

Onze fysieke winkels zijn deels geopend

Na een korte periode waarin wij tijdelijk al onze winkels hebben gesloten, is een deel van onze winkels nu weer geopend. Hierbij hebben wij zorgvuldig gekeken naar onze winkellocaties en zijn de nodige maatregelen getroffen om voor onze klanten en medewerkers een veilige en verantwoorde winkelomgeving te creëren. Denk hierbij aan het plaatsen van preventieschermen bij de kassa’s, markeringen in de winkels en diverse hygiënemaatregelen. Ook vragen wij de medewerking en het begrip van onze klanten bij het opvolgen voor onderstaande huisregels:

  • Wij hanteren een maximaal aantal klanten per winkel, zo kun je veiliger rondkijken en schoenen passen.
  • Shop alleen of met zijn tweeën, op deze manier is het zo veilig mogelijk voor jezelf en onze medewerkers.
  • Wij geven graag persoonlijk advies, maar houden wel 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen wij tijdelijk geen fysieke hulp bieden bij het opmeten van kindervoeten of het aantrekken van schoenen.
  • Betaal met pin/contactloos. Liever niet met contact geld i.v.m. hygiëne.
  • Volg de instructies van onze medewerkers te allen tijde op om hun en jouw eigen veiligheid centraal te stellen.

Aankopen via Nelson.nl

Online staan we onverminderd voor je klaar. Je kunt hier uiteraard gewoon shoppen zoals je van ons gewend bent. Wij bezorgen (via PostNL) je bestelling graag bij je thuis. Wij volgen de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM op de voet en passen deze maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is.

Heb je nog vragen? Bekijk onze klantenservice pagina

Wij begrijpen dat de maatregelen vragen kunnen oproepen, daarom hebben wij de meest gestelde vragen beantwoord op een speciaal hiervoor ingerichte klantenservice pagina.

Laden..