Maatregelen omtrent COVID-19 virus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen de actuele adviezen en aanbevelingen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Aankopen via Nelson.nl

Online staan we onverminderd voor je klaar. Je kunt hier uiteraard gewoon shoppen zoals je van ons gewend bent. Wij bezorgen (via PostNL) je bestelling graag bij je thuis. Online is het wel drukker dan normaal. De contactopties zijn tijdelijk beperkt en het kan voorkomen dat een antwoord op je vraag of het versturen en ontvangen van je bestelling langer duurt. We streven ernaar om binnen 2-3 werkdagen e-mail te beantwoorden.

Onze fysieke winkels zijn geopend

Onze winkels zijn gewoon geopend. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om voor onze klanten en medewerkers een veilige en verantwoorde winkelomgeving te creëren. Denk hierbij aan het plaatsen van preventieschermen bij de kassa’s, markeringen in de winkels en diverse hygiënemaatregelen. Ook vragen wij de medewerking en het begrip van onze klanten bij het opvolgen voor onderstaande huisregels:

  • 1,5 meter afstand houden
  • Een maximum aantal klanten per winkel
  • Shop alleen of met zijn tweeën
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos
  • Volg de instructies in de winkel op

Heb je nog vragen? Bekijk onze klantenservice pagina

Wij begrijpen dat de maatregelen vragen kunnen oproepen, daarom hebben wij de meest gestelde vragen beantwoord op een speciaal hiervoor ingerichte klantenservice pagina.

Laden..