Terug naar boven

Overname Dolcis door Nelson Schoenen

Onlangs is Dolcis overgenomen door Nelson Schoenen B.V. het bestellen via Dolcis.nl niet langer mogelijk, maar mocht je op zoek zijn naar een nieuw paar schoenen, dan ben je van harte welkom op nelson.nl.

Misschien ken je ons nog niet, wij zijn Nelson. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1949 bestaat. In meer dan 75 winkels en via onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment schoenen voor het gehele gezin. Wij zijn er voor iedere stap. Voor de eerste stappen, voor kleine stappen en voor grote stappen. En soms zijn we je zelfs een stapje voor. Want het gaat ons niet alleen om schoenen, maar vooral om jou en wat jij met ze doet. We vinden het ontzettend fijn dat je ons gevonden hebt en heten we van harte welkom bij Nelson!

We hopen je snel te zien in onze winkels of online, dat je kunt vinden wat je zoekt en dat je net zo tevreden over ons bent als andere klanten die bij ons gekocht of besteld hebben!


Like Nelson op Facebook

 

Heb je vragen? De klantenservice van Nelson Schoenen helpt je graag verder! De klantenservice is op werkdagen tussen 08.30u en 20.30u te bereiken op telefoonnummer 088-0088112 of via WhatsApp (voeg nr 06 2232 0413 toe aan je contacten en stel je vraag). Je kunt ook een e-mail sturen naar webshop@nelson.nl, dan beantwoorden wij je vraag zo snel mogelijk!