Terug naar boven

Over Het Vergeten Kind

Ondanks dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren, zijn er in Nederland ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Daarvan woont ruim de helft zelfs niet meer thuis. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Het Vergeten Kind organiseert daarom activiteiten en evenementen die direct een positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten zij zich op duurzame, structurele verbetering van hun situatie. 

Jaarlijks doneert Nelson een financiele bijdrage aan Stichting Het Vergeten Kind. Ook vragen wij aandacht in onze winkels en via onze online kanalen voor Het Vergeten Kind. Zo helpen wij deze kwetsbare kinderen, die voor velen onzichtbaar zijn, zichtbaar te maken. Zodat ze niet worden vergeten. 

 

De Nacht van het Kind

Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, verwaarlozing, omzet ze ernstig ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen. In de nacht van 1 juni blijft heel Nederland wakker voor deze kinderen tijdens de Nacht van het Kind. Deze wordt georganiseerd door Kika, Edukans, het Liliane Fonds en Het Vergeten Kind.

Ook Nelson komt in actie en helpt jou wakker te blijven!
Want tijdens de Nacht van het Kind shop JIJ met 10% korting op de hele collectie en doneren WIJ 10% van het aankoopbedrag aan de Nacht van het Kind.

1) Plaats in de periode van zaterdag 1 juni (18:00u) tot zondag 2 juni (08:00u) een bestelling op nelson.nl met online kortingscode BLIJFWAKKER10.

2) Je ontvangt 10% korting op je aankoop, met uitzondering van aanbiedingen op acties.

3) Nelson doneert 10% van het aankoopbedrag aan de Nacht van het Kind.

4) Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden. 

Jij blijft toch ook wakker?