Terug naar boven

Over Het Vergeten Kind

Ondanks dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren, zijn er in Nederland ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Daarvan wonen 55.000 zelfs niet meer thuis. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Het Vergeten Kind organiseert daarom activiteiten en evenementen die direct een positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten zij zich op duurzame, structurele verbetering van hun situatie. Sinds het najaar van 2018 draagt Nelson financieel bij aan deze missie van Het Vergeten Kind. Lees hier meer over Het Vergeten Kind.

 

Een toet waar je goed mee doet

Nelson en Het Vergeten Kind vinden dat ieder kind warme en liefdevolle feestdagen verdient. Jij toch ook? Bij aankoop van je nieuwe schoenen in een van de 95+ Nelson winkels of op nelson.nl ontvang je het Hartenhuis-Appelflappen recept cadeau* uit het speciale Hartenhuis-kerstdessertboekje van Het Vergeten Kind!

Wat kun jij doen?

  1. Maak tijdens de feestmaand de Hartenhuis-Appelflappen of een van overige recepten ui t het Hartenhuis-kerstdessertsboekje en deel deze op social media met #hartenhuistaart. Zo laat jij zien dat je Het Vergeten Kind een warm hart toedraagt.
  2. Wil je meer dessert inspiratie ontvangen voor de feestdagen? Bestel voor €5.- het Hartenhuis Kerstdesserts receptenboek van Het Vergeten Kind op hetvergetenkind/kerst.

*Looptijd 19 december t/m 31 december 2018, zolang de voorraad strekt.