Terug naar boven

ECCO Een jarenlange samenwerking met Nelson

De samenwerking tussen Nelson en ECCO kent een lange geschiedenis. Naast de ECCO collectie die wordt verkocht in de Nelson winkels en op nelson.nl, exploiteert Nelson ook 40+ ECCO brandstores op A1 locaties in Nederland. De ECCO collectie kenmerkt zich door kwalitatief goede schoenen met een prachtig design van Scandinavische bodem. De ideologie van ECCO is simpel; het begint allemaal bij de voet. Geen wonder dat ECCO ieder seizoen een belangrijk deel uitmaakt van onze collectie.

Over ECCO Alles voor het perfecte comfort

Sinds het merk ECCO in 1963 het licht zag, vindt ECCO het zaak om mooie schoenen te maken die vooral comfortabel zijn. Alleen een tekentafel is hiervoor niet voldoende, daarom heeft ECCO naast designers ook eigen fabrieken en leerlooierijen. Eén paar schoenen gaat door 220 mensenhanden voor hij uiteindelijk in de winkel terecht komt.

De ontwerpfilosofie van ECCO Van de leerlooijerij tot aan de presentatie in de winkel

De ontwerpfilosofie van ECCO is simpel: Het ontwerp van ECCO wordt bepaald door het doel van de schoen. De vorm van een schoen moet in de eerste instantie functioneel zijn. De schoenen moeten gemaakt zijn om er perfect een voet in te steken. Dat is de reden waarom elk ontwerp van ECCO begint met de voet.

Comfortabele ECCO schoenen bij Nelson Comfortabel aan je voeten, onweerstaanbaar om te zien

Shop nu onze nieuwe Ecco schoenen!

Voor 21:00 uur besteld? Dan heb je de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al gratis thuisbezorgd. En is de bestelling niet naar wens? Dan kan ruilen heel eenvoudig via de post of in één van de bovenstaande ECCO brandstores of Nelson winkels

ECCO brandstores Stap je binnenkort binnen in één van onze ECCO stores?

De Ecco winkels van Nelson Schoenen

In de 40 ECCO brandstores staan onze verkoopmedewerkers klaar om je te helpen schoenen te passen tot je het perfecte paar gevonden hebt. Breng een bezoek aan een van de brandstores en laat je inspireren.

Met de ECCO klantenkaart spaar je bij iedere aankoop voor 25.- korting. Heb je nog een klantenkaart? Vraag er een aan in de ECCO brandstore en spaar mee. Zo wordt schoenen kopen nog leuker.