Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Veterboots voor kinderen

Ben je op zoek naar stevige veterboots voor de kids? Dan ben je bij Nelson aan het goede adres! In de ruime collectie vind je heel veel verschillende modellen van de beste merken. Denk hierbij aan Timberland, Dr. Martens, Vingino en Orange Babies. Van stevig leer tot opvallende kleuren en prints, voor alle kids vind je passende veterboots.

Veterboots zijn ideaal tijdens stevige wandelingen door het bos, op het strand of gewoon een dagje in de stad. Een ander voordeel van veterboots is dat ze ideaal zijn tijdens het buitenspelen. Ze zijn stevig aan te trekken doormiddel van de veters en door het grove profiel van de zool blijf je stevig op je benen staan.

Ondanks de stoere uitstraling zijn veterboots zeker niet alleen voor jongens! Ook voor meisjes kun je terecht in onze collectie veterboots. Combineer ze onder een rok of gewoon een stoere jeans. Een cool spijker- of bikerjack erboven en je bent klaar om de show te stelen! Er zijn zelfs modellen die in zowel kinder- als volwassenenmaten verkrijgbaar zijn. Zo kunnen vader en zoon of moeder en dochter samen in stijl op pad in dezelfde schoenen!

Wil je graag meer advies over een bepaald model? Kom dan gerust langs in onze winkels. Op ons blog vind je overigens ook veel informatie over kinderschoenen, dus neem er gerust eens een kijkje.

Filters