Terug naar boven

Herenschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Ecco herenschoenen online bestellen

Voor comfortabele en kwalitatieve schoenen zit je bij Ecco helemaal goed. De schoenen van Ecco worden van de beste materialen gemaakt van over de hele wereld. Door het ruime herenassortiment is er altijd een paar wat aan je wensen voldoet. Bij Nelson vind je de grootste collectie Ecco schoenen online en in de winkels.

Ecco staat bij heren vooral bekend om veterschoenen en nette schoenen. Maar Ecco heeft nog veel meer te bieden. In de zomer biedt Ecco slippers en sandalen aan, die de ondersteuning bieden die je nodig hebt.  Daarnaast kan je ook het hele jaar bij Ecco terecht voor een grote collectie hoge en lage sneakers, instapschoenen en boots. Voor de koudere dagen zorgen de pantoffels ervoor dat je voeten warm blijven én tegelijkertijd ook ondersteund worden.

Naast de herencollectie biedt Ecco ook schoenen aan voor dames. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pumps, instapschoenen en boots. Uiteraard mogen de kinderen ook niet ontbreken. Voor kids is de juiste steun het belangrijkste in hun groeifase en daarom worden de schoenen speciaal voorzien van stevige zolen. De laarsjes en boots voor jongens en meisjes zijn daarom een uitstekende keuze. 
 

Ecco herenschoenen online kopen 

De schoenen van Ecco bestel je gemakkelijk en veilig op Nelson.nl. Shop je favoriete paar voor 22:00 uur en ontvang ze al de volgende dag! Als het paar schoenen toch niet helemaal naar wens is, kan je deze gratis retourneren in één van onze ruim 90 winkels. Toch liever een persoonlijk advies? De teams in onze winkels staan vol enthousiasme voor je klaar.


Filters