Terug naar boven

Herenschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Dr. Martens herenschoenen online

De boots van Dr. Martens zijn niet meer weg de denken uit de mode van vandaag. Waar het merk in de afgelopen jaren vrijwel alle vrouwen voor zich heeft gewonnen, zijn mannen inmiddels ook overstag gegaan! De stoere, ruige look is weer helemaal terug en dat mag gezien worden. Inmiddels heeft iedere man die de zich bezig houdt met mode een paar Dr. Martens boots aan zijn voeten.

De bedenken van het merk, genaamd Dr. Martens, was een echte dokter in de Tweede Wereldoorlog.  Nadat hij verwond raakte aan zijn enkel kon hij geen regenlaarzen meer aan. Dit was het moment dat hij de ingeving kreeg zijn eigen schoenen te ontwerpen: Dr. Martens! Een stevige lederen laars die gemakkelijk aan en uit te trekken was. De luchtkussens in de zool zorgden ervoor dat ze comfortabel blijven zitten als je er langdurig op staat.

Omdat de Dr. Martens van zichzelf al zulke eyecatchers zijn, is het bij het samenstellen van jouw outfit belangrijk dat je de rest van je outfit rustig houdt. Kies bijvoorbeeld voor een omgeslagen jeans en een stoer spijkerjack. Lekker gemakkelijk én fashionable! De Dr. Martens herencollectie bestaat uit chelsea boots en veterboots.

Dr. Martens herenschoenen bestellen

Bestel vandaag nog jouw paar Dr. Martens heren boots vóór 22:00 en ontvang deze morgen al in huis! Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Zend deze dan zonder problemen gratis retour via een van de 100+ Nelson winkels

Filters