Guess Bea Society
Guess Bea Society

Handtas

Omschrijving Guess Bea Society
Artikelnummer None

Guess Bea Society dames handtas

Een tas die je bij iedere gelegenheid kan gebruiken is het meest praktisch en dit model van Guess mag zeker gezien worden.

De damestas van Guess is uitgevoerd in imitatieleer en het merklogo is in het materiaal verwerkt. Aan de voorkant van de taszit een riem met een goudkleurig Guess plaatje en er hangt een mintasje aan waar je iets in kan opbergen.

Het ruime hoofdvak is van textiel en heeft binnenin 3 kleine steekvakjes en een vakje dat sluit met een rittsluiting voor jouw allerkleinste items. Aan de achterkant van de tas zit een plat vak over de breedte van de tas en kan je papierwerk of een agenda netjes in opbergen.

Er wordt een verstelbare schouderband bij geleverd zodat je de tas ook om de schouder kan dragen.

Afmeting: 24 x 39 x 9

Merk
Categorie
Handtas
kleur
Zwart
sluiting
Drukknoop en rits
Je herkent het merk Guess waarschijnlijk wel van de luxe, hippe uitstraling. Dat is dan ook exact waar het merk voor staat: een vrouwelijke look waarmee je altijd on-trend bent. Het van oorsprong Italiaanse merk maakt al jarenlang stijlvolle schoenen voor elke gelegenheid. Wist je dat Guess ook fijne damestassen heeft? Een ding is zeker: met Guess volg je altijd de laatste mode!
Guess
Bekijk meer

Laden..