Terug naar boven

Damesschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Vans damesschoenen kopen bij Nelson

In 1966 is Vans opgericht door de twee broers Van Doren. Dankzij de zool, die stukken dikker was dan wat men tot dan kende, wisten zij extra stabiliteit en grip te bieden. Hierdoor werden de sneakers al snel een succes onder de skaters.

Vandaag de dag worden Vans schoenen echt niet meer direct geassocieerd met skaters. Inmiddels draagt iedereen ze, vandaar ook de uitgebreide damescollectie! Of je nu een modepoppetje bent, een gemiddelde huisvrouw of een hippe student, Vans schoenen zijn ook voor jou!

De instapschoenen voor dames bestaan al sinds de jaren 70 voor dames. Maar pas sinds de emo cultuur rond 2000 opkwam braken deze echt door in de popcultuur. Maar er is veel meer Vans te shoppen voor dames! Bekijk bijvoorbeeld ook de Ward collectie en de hoge SK8 Hi sneakers.


Vans damesschoenen bestellen

Bestel je je Vans damesschoenen vandaag voor 22:00? Dan heb jij ze morgen al in huis! Bovendien betaal je bij een minimale besteding van €39,95 geen verzendkosten. Is jouw bestelling uiteindelijk toch niet naar wens? Retourneer je schoenen dan gemakkelijk en gratis in één van onze ruim 100 winkels.  

Filters