Terug naar boven

Damesschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Puma schoenen kopen bij Nelson

Puma is een internationaal bekend merk dat inmiddels niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. In 1948 werd het merk opgezet door Rudolf Dassler. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een topmerk binnen de sportschoenen en kleiding. Voor diverse sporten maar Puma exclusieve schoenencollecties, denk bijvoorbeeld aan tennis, atletiek en basketball.

Inmiddels ligt de focus van Puma veel breder dan alleen op sportschoenen. Dankzij toonaangevende samenwerkingen met diverse celebrities en influencers is Puma inmiddels ook een gevestigde naam in de fashion wereld. Denk bijvoorbeeld aan Kylie Jenner, Solange Knowles en Rihanna als creatief hoofd van de Puma dameslijn.

Puma schoenen zijn gemakkelijk te herkennen aan de golvende streep aan de buitenzijde van de schoen en het logo. Met een comfortabele pasvorm en verfijnde materialen zullen nieuwe Puma sneakers als gegoten zitten. Bekijk de gehele collectie bij Nelson en maak een keuze uit een alledaagse casual sneaker of een opvallender model om verschillende sporten op te beoefenen.

Puma schoenen bestellen

Bestel vandaag nog jouw paar Puma sneakers voor 22:00 en ontvang deze morgen al in huis! Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Zend deze dan zonder problemen gratis retour via een van de 100+ Nelson winkels

Filters