Terug naar boven

Damesschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Fila schoenen kopen bij Nelson

Het sneaker merk Fila is van oorsprong een Italiaans sportmerk. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een van de leiders binnen de wereldwijde sportkleding en sneaker branche. Het Italiaanse DNA is door de jaren heen nooit verdwenen, waardoor het merk zich blijft inzetten om grenzen te verleggen voor moderne sportkleding.

In de jaren 70 werd het merk groot door unieke en eigenwijze tenniskleding die wereldwijde aandacht trok. Al snel werden er ook Fila collecties ontworpen voor andere takken sport, zoals golf en hardlopen. Hoewel de innovaties op de voorgrond blijven bij het ontwikkelen van nieuwe Fila schoenencollecties, blijft het merk trouw aan de Europese uitstraling van het merk.

Dankzij de heropleving van de dad sneaker trend zijn Fila sneakers inmiddels weer meer gewild dan ooit tevoren. De sneakers uit de Nelson collectie tonen een perfecte middenweg tussen sportieve en streetstyle. Of je nou naar de gym gaat of een dagje op pad gaat, Fila sneakers staan altijd voor je klaar.

Fila schoenen bestellen

Bestel vandaag nog vóór 22:00 jouw nieuwe paar Fila schoenen online. Liever shoppen in één van de winkels? Een bestelling uit de webshop niet naar wens? Retourneer deze dan gratis in één van de ruim 100 Nelsonwinkels door heel Nederland.

Filters