Terug naar boven

Damesschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Ballerina’s of flatjes online shoppen

Ballerina's, ook bekend als flatjes, kun je eenvoudig en betrouwbaar online bestellen bij Nelson. Wil je er vrouwelijk en netjes uitzien, maar draag je liever geen torenhoge hakken? Dan zijn ballerina's wellicht iets voor jou! Ballerina's zijn vrouwelijke platte schoenen waar je gemakkelijk in en uit stapt. Je outfit krijgt direct een stijlvolle uitstraling en je houd het er gemakkelijk de hele dag op uit! Voor dames hebben we een ruim aanbod aan ballerina's van verschillende merken. Voor extra comfort kun je een kijkje nemen bij merken als Ara en Gabor. Ben je toch op zoek naar iets volgens de laatste trends? Kijk dan eens bij Hobb's of Tamaris. Je kunt ballerina's gemakkelijk combineren bij al je outfits. Denk aan een mooie skinny jeans of een stijlvolle rok. In de koudere herfst en wintermaanden kun je ze eventueel ook dragen met een een chique panty! Ballerina's zijn daarnaast ook ideaal als reserve schoen tijdens een feestje. Wanneer je het niet langer uithoud op je chique hakken, verwissel je ze eenvoudig voor een paar feestelijke ballerina's! Je vindt online bij Nelson overigens niet alleen ballerina's... onder de damesschoenenvind je ook enkellaarzen of hoge laarzen. Of kijk eens naar instapschoenen! Deze hippe variant op de klassieke ballerina's is ook terug te vinden in bijvoorbeeld een zwarte kleur of juist in een stoere print.

Wil je graag wat extra advies over schoenen? Kom dan gezellig langs in één van onze winkels. Voor meer outfit inspiratie kun je ook altijd een kijkje nemen op onze Pinterest pagina!

Online ballerina’s bestellen


Heb je een paar ballerina’s, flatjes of loafers uitgezocht? Dan kun je ze eenvoudig en betrouwbaar online bestellen bij Nelson. Je kunt er zelfs voor kiezen je schoenen gratis te laten bezorgen bij één van de Nelson winkels. Natuurlijk kun je ook je schoenen thuis laten bezorgen. Kies zelf wat jij het fijnst vindt!
 

Filters