Terug naar boven
VIP dagen - 25% korting op de hele collectie*

Clarks The Millbank tassen rugtassen

#nelsonschoenen Deel ook jouw #nelsonschoenen of tag @nelsonschoenen op social media!

Omschrijving van het artikel Alle specifieke eigenschappen en opvallende kenmerken voor jou op een rijtje

  • Clarks The Millbank heren rugzak
  • Tegenwoordig gaat de laptop overal mee naar toe! Geen probleem voor deze rugzak, deze is voorzien van een zachte laptop opbergvak.
  • De rugzak is uitgevoerd in gewaxt canvas met opgerolde bovenkant die bijeen wordt gehouden door een riempje. Voorzien van een handig insteekvak aan de voorkant en een zachte beklede achterkant voor extra draagcomfort.
  • Naast het ruime hoofdvak zit er een laptopvak en een klein vakje dat sluit met een rittsluiting voor jouw kleinere spulletjes.
  • Afmetingen: 42 x 41 x 10

Onze aanbevelingen aan jou Wellicht interessant om een uitstapje te maken naar een van de onderstaande artikelen…

Specificaties Van artikelnummer tot materiaal, je vindt de details hieronder

  • Canvas
  • Textiel

Merkinformatie Clarks Informatie over het geselecteerde merk

Clarks staat voor Effortless British Style. Wat wil zeggen dat de schoenen er prachtig uit zien, moeiteloos gedragen worden en geïnspireerd zijn op de moderne Britse cultuur. Vakmanschap, draagcomfort, hoogwaardige kwaliteit en innovaties staan altijd voorop. Clarks werd in 1825 opgericht door Cyrus en James Clarks. Door de jaren heen maakte Clarks een flinke groei door en dankzij vele nieuwe ontwikkelingen maakte Clarks naam op het gebied van kwaliteit en comfort. Clarks combineert het beste vakmanschap met actuele modetrends waardoor ze inmiddels wereldwijd de grootste producent op het gebied van alledaagse schoenmode zijn geworden.