Zomertrends voor kinderen

Yes! Het is bijna vakantie! Tijd om je gaafste zomer outfits uit de kast te trekken, want ook tijdens je vakantie wil je er natuurlijk cool bij lopen. Maar wat is nou eigenlijk hip deze zomer en welke schoenen kun je echt niet missen?

Yes! Het is bijna vakantie! Tijd om je gaafste zomer outfits uit de kast te trekken, want ook tijdens je vakantie wil je er natuurlijk cool bij lopen. Maar wat is nou eigenlijk hip deze zomer en welke schoenen kun je echt niet missen?

Shine!
Ben jij ook zo gek op de zomer en wil je net zo ‘shinen’ als het warme zonnetje? Schuif je voeten dan in een paar gave stappers met metallic print! Zilver, goud, blauw of groen… zolang het maar glimt! Hou je wel van wat glans maar gaat een hele schoen je wat te ver? Dan zijn er gelukkig ook nog schoenen met wat kleinere metallic accenten. Super leuk om je zomerse outfit wat meer pit te geven!

Jungle Book
Ga je lekker op vakantie naar een warm land en ben je ook zo gek op al die mooie bloemen en wilde dieren? Dan komt dat mooi uit, want deze vind je nu ook terug op heel veel schoenen! Kies voor een tropische bloemenprint of een stoere dierenprint. Een luipaard, tijger of zebra.. alles mag! Wist je dat er zelfs schoenen zijn met roze flamingo’s? Ze staan super cool onder een vrolijk jurkje of kleurrijke top. En dacht je dat bloemen alleen voor meisjes zijn? Fout! Ook jongens kunnen meedoen aan deze trend. Want met een paar stoere sneakers of slippers met Hawaï print onder je stoere korte broek steel ook jij de show.

Wie niet weg is, is gezien!
Speciaal voor de stoere kids onder ons: de camouflage trend! Gave camouflage sneakers, slippers en sandalen met groene en grijze tinten zijn helemaal hot deze zomer. Trek je stoerste jeans aan en combineer ze met een gaaf spijkerjack. Nog een pluspunt: je vrienden kunnen je een stuk moeilijker vinden tijdens verstoppertje!

Sportieve zomer
Tijdens je vakantie wil je natuurlijk lekker buiten kunnen spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. En dat zonder dat je je schoenen verliest. Kies daarom voor een paar sportieve sneakers waarmee je razendsnel kunt rennen, springen en spelen! Ze blijven lekker stevig zitten en zien er ook nog eens cool uit! Sneakers zijn er in ontzettend veel verschillende kleuren en prints, dus er zit altijd wel wat voor je bij. Hoe gekker, hoe beter! En vind je veterstrikken nog lastig? Dan zijn er natuurlijk ook coole sneakers met klittenband te vinden.

Kun je nu echt niet meer wachten om een nieuw paar schoenen uit te kiezen? Kijk mama en papa dan maar lief aan en bekijk alle kinderschoenen op Nelson.nl. Hier vind je alle trends terug en heb je keuze uit heel veel verschillende merken. Kies jouw favoriet en bestel ze gelijk online. Dan ben je helemaal klaar om de show te stelen tijdens jouw zomervakantie!

nelson-blog-nelson-zomertrends-voor-kinderen-3.jpg